Engeguem motors, primer encàrrec a l'alumnat de les escoles Josep Maria Jujol, Mestre Morera i Nou Patufet

Estimats i estimades alumnes, 

 Us proposem un repte: crear una cantata entre els nens i nenes de 4t de l’Escola Nou Patufet i de 3r de l’Escola Mestre Morera i Josep Maria Jujol. 

Una cantata és un conte musical, és a dir, un conte que s’explica i es canta. El primer que farem per crear la cantata és pensar un conte entre tots i totes i quan l’acabem, encarregarem la música a un estudiant de composició. Quan hagi escrit la partitura ens l’enviarà, l’aprendrem i la cantarem a final de curs. Volem fer un cantata que tracti el tema de la coeducació, és a dir que tothom té dret a tenir les mateixes oportunitats, ser i expressar l’afecte sense problemes per ser nen, nena o no sentir-se exactament ni una cosa ni l'altra; per tenir la família que tingui i ningú es rigui o el tracti malament per aquest motiu. Així que necessitem les vostres idees per a pensar la història conjuntament. 

Per a fer aquest conte sobre el tema coeducació, necessitem que penseu en: un conflicte sobre la coeducació quins personatges tenen aquest conflicte? com resolen aquest conflicte? Possibles solucions On i quan succeeix la història? Quin tipus de conte imagineu? Un cop ho tingueu pensat, quin títol ens suggeriríeu? Entre totes les idees que aportem, l’equip de mestres us proposarem el proper repte, que us explicarem amb una carta com aquesta. Esperem amb moltes ganes les vostres respostes. 

 Atentament, L’equip de mestres de Contes Cantats

Comentaris

Entrades populars